søndag 19. desember 2010

Rakk det akkurat, puuh

Jeg festa trådene på den siste sokken når Norges jenter mottok gullmedaljene, så du kan si vi kom i mål som vinnere både de og jeg.
Først må jeg si at jeg trengte mer garn til sokkene:

Her er de ferdige, store sokker til en stor gutt.


Håndkle ble gitt bort i går sammen med klut og litt annet, likte den gaven.


Så tilslutt de to julekulene.


Må si jeg er glad jeg ble med på denne mesterskapsstrikken, for det gjorde at jeg sto på for å bli ferdig med disse gavene før i dag. Hadde jeg ikke vært med her hadde jeg ikke blitt ferdig før langt ut i neste uke. Så takk for at du satte det igang. Yuhuu jeg klarte det!!
OG på toppen av alt er jentene kvalifisert til VM,OL og neste EM !!!!!
HURRA FOR JENTENE !!
Jeg kom også i mål med dressen.
Har strikket på andre ting og i går ble det 9 timer og 60 mil for å hente bil til arvingen.

Her er bilder av dressen !!


Finale og slutt

 Har man garn igjen så da ble det et par sokker til .. så her har det godt i hjerte sokker..
 Sirkel lua fra Arne & Carlos..
Ikke helt etter mønstret men etter hva jeg hadde av garn...
Lue ble det jo...
Nå har jentene vunnet og nissen kan danse..

Vi er bare best!!!

Å for en herlig følelse å få revansj!! Grattis Norge!!!

Yes! Yes! Yes!
Hipp, hipp hurra for NORGE!!! Jammen klarte de det ikke! Det ble utrolig spennende, som forventet. Svenskene er gode, de:-) Nå kan vi feire i det uendelige! Gratulerer til alle de flotte jentene:-) Jeg kom også i mål med mine prosjekt og 6 julekuler og kluter er blitt ferdige, så nå er julegavene også sikret. Tusen takk til alle dere andre og ikke minst takk for denne flotte EM-strikken!

Ferdig!

Bare suser kjapt innom her for å blogge mitt bidrag. Festet tråder og sydde i knapper nå mellom bronsefinalen og Norges kamp. Nå heier vi på Norge!!

Ferdig!

Da er vottene mine ferdig. Godt å være ferdig før kveldens batalje.
Heia Norge!

Juneberry Triangle blev klar!

Efter att ha låtit den vila i en vecka tog jag fram min Juneberry igår. Jag hade den tråkiga kanten kvar men efter 2 spännande handbollsmatcher igår blev jag ändå klar! Jag är nöjd!
Den är stickad i Colinette Jitterbug på pinnar 4,5 mm. Det är skönt att ha fått färdigt den. Hade det inte varit för denna Hnadbollsstickningen så hade jag nog gett upp!

Nu så: Heja Sverige och lycka till Norge!!

Leeds United sokker


Disse er til stefaren min til jul :)
Tusen takk for superkoselig mesterskap - og mesterskapsstrikk. Nå gjenstår det bare seier i ettermiddag og så kan julen komme!

4 julekuler ferdige.Her er 4 av julekulene som er blitt ferdige. De 2 siste skal jeg få tatt bilde av når det er blitt lyst ute. Det blir en utrolig spennende kamp i dag:-) HEIA NORGE!!!!

Jeg er nesten i sjokk....

Har sett snart 3 filmer i kveld/natt og er FERDIG med sokkene også!!

Jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle få ferdig genser og ett par sokker på pinne 2.0mm.

Genseren er allerede sendt nordover og i følge sporingen befinner pakken seg i Oslo - sokkene trengs å bli tatt bilde av - og så er det bare å benkre seg foran tv å satse på seier i morgen.

Blir kjempespennende! Så jeg er glad strikkingen er unnagjort.
Nå skal jeg begynne kosestrikke på ting jeg har lyst til å gjøre - for med sokkene nå er alle strikkejulegaver i boks også :)

Bilde av sokker kommer i morgen.

Jeg har sånn trua på at vi skal ta Sverige i morgen - bare for å vise dem at sist kamp var en glipp :)

HEIA NORGE og jammen er genseren ferdig


Etter en storstilt håndballkamp i dag mot Danmark er det med stolthet jeg kan vise fram en ferdig genser. Den ble faktisk ferdig forrige natt, men fikk ikke lagt inn dette før nå. 

Jeg satset jo også på en Angry Bird som skulle hekles... men nå innser jeg at det kommer jeg ikke til å klare. Ikke fordi jeg ikke har tid, men rett og slett fordi jeg ikke er venner med heklenåla nå. Jeg blir bare irritert når jeg tar den fram, og fomler masse. Har prøvd, men har ikke tålmodighet... 

Uansett, jeg er kjempefornøyd selv om det ikke blir pallplassering på meg, Ingridsnuppa har fått ny vintergenser, og det var det viktigste:-)

Takk for laget alle sammen, det har vært kjempeartig å følge dere alle!

Og til i morgen:

HEIA NORGE!