torsdag 16. desember 2010

Min aller første genser :)


Jeg klarte det!! JUHUUUUU!

Marius genseren er ferdig! Jeg er kjempefornøyd - og håper virkelig mottager blir glad for å få den under treet i år.

Mønsteret er lett å følge og at det er rundsal gjør monteringen overkommelig også. Brukt litteitt under 450 gram Superwash trysil (europris)

Lua er ferdig og det er jeg og...

Lua er ferdig og Norge er klar for semifinale mot Danmark :)
Dette var ei kjapp og grei lue og strikke. Bala litt med å sy den sammen, men det ble ikke så værst til slutt. Melder ikke på noe nytt prosjekt, tror jeg skal prøve å gjøre ferdig noen "påbegynt-for-lenge-siden-og-skulle-vært-ferdig-prosjekter" isteden.

Heia Norge!! Vi går for gull :-)

Melder på en ting til...

Helt vanlige sokker i Regia World Ball color. Fargen er vel Argentina eller Hellas - men stefaren min er skikkelig Leeds United fan og der er de samme fargene brukt. Så da må han jo få Leeds sokker må vite :)


Håper på å klare det denne gangen

Jeg henger så vidt med, er ikke så lett med to små i hus, en som henger i puppen og ei som har begynt vise meget sjalusi og bare vil ha mamma-mamma.
Jeg begynner å lure på om jeg har tatt på meg for mye. Buksa er likevel i produksjon, jeg er nesten ferdig med kilen.
Batteriet i kameraet mitt er fritt for strøm og må laddes, meeen jeg aaaner ikke hvor ladderen er. Jeg har lett og lett som en gal uten hell. Vi flyttet jo i sommer og den har ikke vært brukt etter at vi flyttet hit. Om jeg ikke finner den får jeg ta det andre kameraet i bruk, den er et stort kamera. Det kameraet jeg bruker er liksom hobbykameraet mitt, til bildetakning av prosjekter og garninnkjøp, julekalender og hemmelig venn pakker, mine hobbyer som dere skjønner.

Buksa ja, bilde kommer i morgen uannsett.

Blir nok ikke ferdig....

Jeg blir nok ikke ferdig til søndag, så gir meg derfor nå.
Har strikket 2 av 3 nøster, og bare ferdig med halve boleroen min. Så jeg klarer nok ikke få tak i mere garn fort nok til å få strikket den ferdig.
Men skal strikke så langt jeg kommer, og heller kose meg med julekuler i helgen:)

Lykke til med innspurten damer og Heia Norge!!!